Zoeken naar mindfulness weekend

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     mindfulness weekend
 
mindfulness weekend - Mindfulness op het werk.
Retraite Onthaasten ontdekken genieten. Retraitedag / Miniretraite. Workshopcyclus In je element. Mindfulness op het werk. Ken je mij spel. Ken je mij? Op het werk. Boeken van Zielzicht. Je innerlijk kompas. Het antwoord ben jij. Wie zijn wij? Ken je mij?
mindfulness weekend - Wat kan Mindfulness je brengen.
Spanning en stress kunnen een belemmerend effect hebben op je dagelijks leven. Binnen deze inspirerende Mindfulness training bieden wij je praktische handvatten om deze spanningen te reduceren. Mindfulness is speciaal bedoeld voor mensen die moeite hebben om in het hier en nu te leven.
Mindfulness Weekend retraite 6-8 okt, 20-22 okt, 8-10 dec.
De mindfulness weekend retraite wordt begeleid door Ellen van Iersel, zij is gecertificeerd mindfulness trainer en geeft de 8-weekse MBSR mindfulnesstraining aan volwassenen in Leiden en Noordwijk. Vanuit mijn verbondenheid met het boeddhisme en mijn eigen ervaringen tijdens vipassana meditatie retraites, weet ik hoe helend stilte kan werken.
spiritueel weekend
Mindfulness coaching Puurenkuur.be.
Alles wat u op een mindfulness vakantie leert, kunt u de rest van uw leven gebruiken. Een mindfulness reis bij Puurenkuur bestaat uit voedzame en gezonde maaltijden, rustgevende activiteiten als yoga, wandelen of tai chi en soms ook ontspannende behandelingen. voor 3 dagen. 3-daags Borstkanjer weekend in Badhotel Domburg Zeeland.
ikkoopuwhuis.be
Workshop Mindfulness voor bedrijven Happy with Yoga.
We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om alles op elkaar af te stemmen. Yoga en Mindfulness weekend voor bedrijven. Is er een weekend met de zaak gepland, of zijn jullie bezig met het plannen van dit weekend? En willen jullie dat Yoga en/of Mindfulness onderdeel is van dit weekend met de zaak?
hergroepering kredieten
Mindfulness Yoga Klooster Weekend Retraite Belgiƫ, Huy Hans Kloosterman.
Naast individueel innerlijk schouwen is er ook ruimte voor het delen en verbinden met elkaar als je dat wilt. Tijdens het yoga mindfulness weekend worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd, om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beiden elkaar in werking versterken.
vochtbestrijding
Mindfulnessweekend op de Veluwe in aandacht.
Het mindfulnessweekend is een uitgelezen kans om je op een mooie locatie te verdiepen in deze populaire aandachtsleer. Wat: mindfulness weekend; retraite met mindfulness, meditatie, yoga en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk Mindfulness retraite folder. Wanneer: van vrijdag tot en met zondag.
mindfulness weekend het volle leven.
In samenwerking met Herberg het Volle Leven organiseren we een mindfulness weekend. Het Volle Leven staat bekend om zijn gastvrijheid en heerlijk vegetarische maaltijden. Mindfulness, heerlijk vegetarisch biologisch eten en overnachten in een prachtige omgeving. Ga voor kosten en reserveren naar.:
Mindfulness Retraite Leven in de Maalstroom.
Mindfulness en Communicatie. Jongeren en ouders. Leven in de maalstroom. Op deze website vind je alle info in verband met mindfulness en zen, alsook teksten en meditaties. Aanmelden voor een activiteit doe je best online via de formulieren op deze site.
Mindfulness weekend RetreatYourself.
MINDFULNESS YOGA WEEKEND. Dit Mindfulness Yoga weekend staat helemaal in het teken van rust, balans en tijd voor jezelf. Gedurende verschillende workshops kijken we naar hoe je zowel mindfulness als yoga op een toegankelijke manier kunt toepassen in je dagelijkse leven.
Mindfulness Weekend Lighthouse Works.
Wil je beginnen met mediteren of kennismaken met Mindfulness? Kies dan voor dit Mindfulness Weekend. Ben je al geoefend, bijvoorbeeld omdat je eerder hebt deelgenomen een Mindfulness programma, kijk dan naar het Mindfulness II weekend! Dit 3-daagse Mindfulness weekend is inclusief.:
Weekendretreat MindfulCentrum.
Je bent een bijzonder mens! Reserveer je plekje voor een bijzonder mindfulness yoga weekend. Gun jezelf verstilling, reflectie en een gezonde dosis ontspanning. Na deze mindfulness en yoga retreat ga je weer helemaal opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis.
Mindfulness en yogaweekend aan zee voor moeders.
Mindfulness en yogaweekend aan zee. Coaching voor moeders. Training Mindfulness voor moeders. Training Zelfcompassie voor moeders. Mindfulness en yogaweekend aan zee. Mindfulness en yoga weekend op Texel. Tijdens het Mindfulness en yogaweekend aan zee, heb je heerlijk de tijd voor jezelf.
retraite breathworks.be mindfulness Gent.
even er van tussenuit om mindfulness te beoefenen. even ervan tussenuit om mindfulness te beoefenen. Een weekend of enkele dagen voor mensen die reeds ervaring hebben met mindfulness. We mediteren samen, we exploreren de Breathworks benaderingen, we verdiepen onze beoefening in een rustig weekend samen.

Contacteer ons