Resultaten voor mindfulness weekend

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     mindfulness weekend
 
mindfulness weekend - Wat kan Mindfulness je brengen.
Spanning en stress kunnen een belemmerend effect hebben op je dagelijks leven. Binnen deze inspirerende Mindfulness training bieden wij je praktische handvatten om deze spanningen te reduceren. Mindfulness is speciaal bedoeld voor mensen die moeite hebben om in het hier en nu te leven.
Mindfulness Winter Retreat 2018.
Schrijf je dan in voor het Mindfulness Winter Retreat, van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart 2018. Dit mindfulness winter retreat betekent 3 dagen lang ontspanningrust, en aandacht voor jezelf. Voor iedereen die op een ontspannen en comfortabele manier een weekend aandacht aan zichzelf wil geven.
fortis
retraite breathworks.be mindfulness Gent.
even er van tussenuit om mindfulness te beoefenen. even ervan tussenuit om mindfulness te beoefenen. Een weekend of enkele dagen voor mensen die reeds ervaring hebben met mindfulness. We mediteren samen, we exploreren de Breathworks benaderingen, we verdiepen onze beoefening in een rustig weekend samen.
Daikin's
Mindfulnessweekend op de Veluwe in aandacht.
Mindfulness maakt dit mogelijk. Het mindfulnessweekend is een uitgelezen kans om je op een mooie locatie te verdiepen in deze populaire aandachtsleer. Wat: mindfulness weekend; retraite met mindfulness, meditatie, yoga en deelnemen aan het leven in de ashram, bekijk Mindfulness retraite folder.
google SEO
Mindfulness Weekend Veluwe Lighthouse Works.
Ben je al geoefend en wil je nog meer de diepte in, bijvoorbeeld omdat je eerder hebt deelgenomen aan een Mindfulness programma, kijk dan naar ons Mindfulness Vervolg weekend! Twijfel je, bel ons dan gerust even. Dit Mindfulness weekend is inclusief.:
Weekendretreat MindfulCentrum.
Je bent een bijzonder mens! Reserveer je plekje voor een bijzonder mindfulness yoga weekend. Gun jezelf verstilling, reflectie en een gezonde dosis ontspanning. Na deze mindfulness en yoga retreat ga je weer helemaal opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis.
Mindfulness weekend RetreatYourself.
MINDFULNESS YOGA WEEKEND. Dit Mindfulness Yoga weekend staat helemaal in het teken van rust, balans en tijd voor jezelf. Gedurende verschillende workshops kijken we naar hoe je zowel mindfulness als yoga op een toegankelijke manier kunt toepassen in je dagelijkse leven.
Mindfulness Stress Reductie Weekend in Tibetaans Klooster Maart 2018.
Tijdens het yoga mindfulness weekend worden verschillende yoga technieken en mindfulness meditaties met elkaar gecombineerd, om verdieping aan te brengen voor jezelf en om te ervaren hoe beiden elkaar in werking versterken. Je maakt kennis met een mix van hatha yoga, Tibetaanse yoga, Chi Kong, mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen en rituelen.
Homepage Instituut voor Aandacht Mindfulness.
Vipassana retraite voor mindfulness trainers. 14/04/18 start om 14u Het thema van deze week is leren te mediteren vanuit een kalme en milde grondhouding met een bereidheid om je open te stellen voor wat je ervaart. Meer info en tickets. David Dewulf over Mindfulness.
Mindful weekend in Friesland Happysoultravel.nl.
naar alle mindfulness reizen. Mindfulness weekend in Friesland. Tijdens dit weekend ben je op een vrolijke en inspirerende manier bezig met bewustwording. Op het programma staan verschillende en toegankelijke meditaties en diverse andere laagdrempelige activiteiten om het weekend mindful te beleven.
Yoga, mindfulness, tai chi, massage ea vakantie en weekend retreats.

Contacteer ons