Meer resultaten voor aandachttraining

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     aandachttraining
 
Home.
Wat is mindfulness. Verder lezen en surfen. Aandachttraining: leren omgaan met stress, pijn en moeheid. Op deze website vindt u informatie over de mindfulness of aandachttraining die Johan Tinge al jaren met hart en ziel en overtuiging in Groningen aanbiedt.
Leuven Taxi
Christelijke Aandachttraining Mindfulness Coachpraktijk MindCare.
Deze training is gericht op christenen die bewust vanuit hun geloof op zoek zijn naar vrede en rust. Aanvankelijk werd Aandachttraining vooral aangeboden voor mensen met stress, vermoeidheid en chronischepijn. Later werd dit ook aangeboden aan mensen die lijden aan depressies en angst.
chiller
Aandachttraining gemist? Bekijk hier alle uitzendingen terug. Aandachttraining Uitzending gemist. Pagina.
039Als; kind zat ik met mijn ogen dicht in het spookhuis, later durfde ik wel te kijken en viel het eigenlijk reuze mee, zo vergaat het me nu ook met het aankijken van mijn angsten039, aldus een van de cursisten. Aandachttraining geïnspireerd op boeddhistische meditatietechnieken.
backlinks
Home Akker Aandachttraining.
Mindfulness activiteiten om je beoefening levend te houden en te versterken, zoals individueel palet consult om beoefening in je dag te integreren of open en train je hart voor meer zelfcompassie en welbevinden. Praktisch: door onze lidmaatschappen zijn er diverse mogelijkheden voor vergoeding bij zorgverzekeraars via basis of aanvullende verzekering en vrijstelling van BTW.
mazouttank verwijderen zonder attest
Aandachttraining Mindulwerken.
Meer over Mindfulness. Aandachttraining helpt mensen meer grip te krijgen op onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, pijn en andere chronische klachten. Regelmatig organiseer ik losse workshops of thema bijeenkomsten. Een mindfulness workshop biedt de gelegenheid tot het uitdiepen van een persoonlijke vraag.
Sense Aandachttraining Mindfulness Coaching.
Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zeer uiteenlopende klachten sterk afnemen en deelnemers flexibeler en creatiever kunnen omgaan met allerlei vormen van stress. Ook mensen die minder geleefd willen worden door oude gedragspatronen of meer uit zichzelf willen halen, ervaren de aandachttraining als bijzonder waardevol.
bol.com Aandachttraining Luisterboek, Rob Brandsma 9789081190626 Boeken.
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Gratis verzending vanaf 20 euro, gratis retourneren, bezorging waar en wanneer je wilt met artikelen.
Mindfulness training.
Voor een overzicht van trainingen in je regio, gaat je naar Startdata, het overzicht van de startdata van mindfulness trainingen in Nederland. Deze site, een landelijk platform voor mindfulness in Nederland, is een initiatief van Rob Brandsma en powered by het Centrum voor Mindfulness.

Contacteer ons