Resultaten voor mindfulness trainingen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     mindfulness trainingen
 
Cursus mindfulness CM.
Je leert om te genieten en niet af te dwalen naar andere momenten, gevoelens, Je kijkt milder en aandachtsvoller naar situaties en gaat anders in het leven staan. Daardoor word je meer bestand tegen stress, depressie en burn-out. Een training Mindfulness bestaat uit 8 lessen van 2.30 uur.
5000 euro lenen
SeeTrue mindfulness Mindfulness Trainingen.
Wat is mindfulness. Mindfulness training 8 bijeenkomsten. Individuele mindfulness training. Speciale mindfulness trainingen. Mindfulness en eten. Mindfulness en kanker. Mindfulness en werk. Mindfulness en kinderen. Mindful werken, Heartful leven. Mindful omgaan met verlies. Mindfulness en opvoeden. Vervolg op de mindfulness training.
Daikin airco
Stresskliniek Mindfulnesstrainingen ZNA.
Overzicht mindfulness trainingen. Leven in de maalstroom. Schrijf je ook in op de nieuwsbrief. Edel Maex, psychiater en afdelingshoofd. Jen Bertels, psycholoog. Sheena Van Namen, psycholoog. Vera Marchand, leerkracht. Gebaseerd op het Mindfulness Based Stress Reduction programma van Jon Kabat-Zinn.
Royworks de makelaar
MINDFULNESS TRAINING.
Begeleidde sinds 06 een 50-tal mindfulness 8-weken trainingen in het Leuvense. Werd opgeleid avant la lettre in 2006 door Dr. David De Wulf in Gent en in 2006-2008 in de UK, Universiteit van Bangor N.Wales, door naaste medewerkers van Dr.
auto verzekeren
Agenda mindfulness trainingen in West Vlaanderen: Gullegem Wevelgem bij Kortrijk, Roeselare, Brugge, Oudenburg Oostende, Oudenaarde.,
En de daarbij horende cd box met vier cd's' die de deelnemers van een mindfulness training meekrijgen om thuis verder te oefenen. Voor informatie betreffende prijzen en voorwaarden, terugbetalingen CM. klik je op voorwaarden MBCT trainingen. Mindfulness trainingen 2018. 8 weken training Mindfulness.
Mindfulness training in Leuven activate.me.
We vonden 21 mindfulness training resultaten in Leuven binnen een straal van 10 km. Wil je meer mindfulness training resultaten in Leuven bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle mindfulness training mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
Be-Mindful Mindfulness opleidingen en cursussen in Limburg.
be mindful is een platform. voor professionele trainers. Door bundeling van inzet en kennis kunnen zij het aantal en de verscheidenheid van de Mindfulness trainingen in Limburg verhogen, met zorg voor de kwaliteit van het aanbod. Wat is mindfulness? webdesign: intertwine ism webmage.
wat is mindfulness Itam.
Wil je een training volgen of al even proeven van een oefening? Je vindt al onze trainingen voor particulieren terug in onze agenda. Wil je thuis al eens proberen? Hier vind je gratis oefeningen, experimenteer vrij! Mindfulness bij bedrijven. Bij bedrijven zoals Microsoft, Janssen Pharmaceutica, ING.

Contacteer ons