Op zoek naar mindfulness cd?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     mindfulness cd
 
bol.com Werken met mindfulness luisterboek Luisterboek, Edel Maex 9789020999051 Boeken.
In zijn succesvolle boek Mindfulness introduceerde Edel Maex het achtwekenprogramma. De bijbehorende meditaties zijn nu eindelijk beschikbaar op cd. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar verdere verdieping en met de basismeditaties van mindfulness echt aan de slag willen.
mindfulness cd
CDs audio Instituut voor Aandacht Mindfulness.
De bijhorende cd bevat oefeningen die je samen met je kind kan doen en die wetenschappelijk onderbouwd zijn om kinderen te leren omgaan met stress, emoties en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt. MINDFULNESS VOOR JONGEREN met CD.
mindfulness
Werken met mindfulness Basisoefeningen incl. cd Uitgeverij Lannoo.
Werken met mindfulness Basisoefeningen incl. In navolging van zijn succesvolle basisgids Mindfulness verschijnen nu twee nieuwe cd-boekjes in de reeks Werken met mindfulness Met; de cd kun je onmiddellijk thuis zelf aan de slag: Edel Maex begeleidt je stap voor stap in je mindfulnesstraining.
Autolening
Meditaties luisteren, proberen Centrum Mindfulness.
CD 3 Liggende yoga. CD 4 Staande yoga. CD 5 Korte meditaties. CD 6 Diverse meditaties. Reacties zijn gesloten. Zoeken naar: Zoeken. Mis dit niet! Vraag nu de gratis Mindfulness" starterskit" aan. Je ontvangt de Starterskit onmiddellijk in je mailbox.
Mindfulness meditaties CD David Dewulf ISBN: 9789033475894 De Slegte.
Zet op verlanglijst. Mindfulness is een levenshouding die zorgt voor meer rust en meer waardering voor het nu en die helpt bij het dagelijkse oplossingsgericht en creatief denken. Wetenschappelijk onderzoek toont steeds meer toepassingen. In deze dubbele cd uitgave worden verschillende meditaties uit het zeer succesvolle boek Mindfulness.
Werken met mindfulness incl. 3 cd's' Uitgeverij Lannoo.
In zijn succesvolle boek Mindfulness introduceerde Edel Maex het achtwekenprogramma. De bijbehorende meditaties zijn nu eindelijk beschikbaar op cd. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar verdere verdieping en met de basismeditaties van mindfulness echt aan de slag willen.
Mindfulness dubbel cd.
Mindfulness meditatie kan leiden tot meer zelfkennis, minder stress en vermoeidheid, meer innerlijke rust en concentratie, maar ook meer plezier, creativiteit en harmonie. De geleide meditatieoefeningen op deze cd vormen de basis van mindfulness en aandachttraining en zijn bedoeld om kennis te maken met mindfulness meditatieoefeningen en tevens de zelfstandige beoefening van meditatie te vergemakkelijken, te structureren en te verdiepen.
Werken met mindfulness Houdingen incl. cd Standaard Boekhandel.
Met de cd kun je onmiddellijk thuis zelf aan de slag: Edel Maex begeleidt je stap voor stap in je mindfulnesstraining. Het mooi vormgegeven en geïllustreerde boekje zorgt voor de nodige achtergrondinformatie bij de oefeningen. Mindfulness is de nieuwe manier om beter om te gaan met de onvermijdelijke stress van het leven.
Cd Mindfulness.
Levensstroom, praktijk voor therapie, Mindfulness en massage. Boek Cd's' Ademkrachtkaarten Mindfulness Vipassana Sluit dit venster Startpagina. Bestel het boek Bestel cd mindfulness Boeken mindfulness. Nog enkele exemplaren verkrijgbaar: het boek: Mindfulness" een klare kijk." Mindfulness Cd box. 4 cd's' met alle oefeningen uit MBCT trainingen.
bol.com Werken met mindfulness Basisoefeningen, Edel Maex 9789020976762 Boeken.
In navolging van zijn succesvolle basisgids Mindfulness verschijnen nu twee nieuwe cd-boekjes in de reeks Werken met mindfulness.Met; de cd kun je onmiddellijk thuis zelf aan de slag: Edel Maex begeleidt je stap voor stap in je mindfulnesstraining. Het mooi vormgegeven en gellustreerde boekje zorgt voor de nodige achtergrondinformatie bij de oefeningen.

Contacteer ons